Alina Așchilean

Alina Așchilean

CERTIFICĂRI:

  • Liceul cu program sportiv secția volei -diploma instructor Volei;
  • Facultatea de educație fizică și sport – specializare Handbal- diploma antrenor handbal;
  • Curs instructor Fitness in cadrul Federației române de Culturism si Fitness.

Performante Sportive:

  • Categoria Woman Physique 163 cm 3. Campionatele Naționale de Culturism si Fitness 2015 – CAMPIOANĂ Națională categoria Bodyfitness 163 cm si câștigătoare OVERALL;
  • Campionatele Naționale de Culturism si Fitness 2015 – CAMPIOANĂ Națională categoria PERECHI;
  • Campionatele Naționale de Culturism si Fitness 2015 – VICECAMPIOANA Națională categoria Woman Physique 163 cm;
  • Campionatele Naționale de Culturism si Fitness 2016 – CAMPIOANĂ Națională categoria Bodyfitness 163 cm;
  • Campionatele Naționale de Culturism si Fitness 2017 – CAMPIOANĂ Națională categoria Bodyfitness 163 cm si câștigătoare OVERALL;
  • Campionatele Naționale de Culturism si Fitness 2017 – CAMPIOANĂ Națională categoria Woman Physique 163 cm si câștigătoare OVERALL.

În dicționarul meu personal,cuvantul "imposibil" nu exista! Mintea este limita. Atât timp cât mintea poate să-şi imagineze că tu eşti în stare să înfăptuieşti ceva, chiar eşti capabil, cu condiţia s-o crezi 100%. (Arnold Schwarzenegger)

SPA

SPA

Destindere pentru mușchii solicitați și minte, relaxare desăvârșită, răsfăț al trupului și al spiritului – SPA-ul le întrunește pe toate.

Termenul care desemnează locația în care găsești toate acestea provine din limbă latină: Sanitas Per Aquam – Sapatate prin Apa. Imperiul român, a pus bazele acestui SPA, înființând printre primele centre de întreținere în care se folosea apa în folosul sănătății.

Bamboo Fitness & Spa s-a inspirat din obiceiurile românilor de demult, și a adus pentru tine locul de relaxare de care ai nevoie. Pășește în lumea zen-ului la centrul nostru SPA, și încărca-ți bateriile după o zi de muncă solicitantă. Susține sănătatea minții și a trupului!

Parcare

Parcare

Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut.

Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat.

Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.