Andrei Comșa

Andrei Comșa

,,Din hobby, în pasiune, în profesie, într-un stil de viață sănătos. Obiectivul meu este să transmit mai departe cunoștințele acumulate în acest domeniu, pentru a te învăța și pe tine să îndragești ceea ce fac cu atâta drag și pasiune.”

  • Facultatea de Educatie Fizica si Sport – Universitatea ,,Babes Bolyai”
  • Instructor de Fitness – Federatia Romana de Culturism si Fitness
  • Movement Integration Course -THE FOOT at DimiEducation
  • Movement Integration Course -THE HIP at DimiEducation

Push your limits

Parcare

 Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut. Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat. Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.

 

Bamboo Fitness and Spa asigura parcarea clientilor care ne trec pragul pentru a oferi un confort in plus si a uita de grija unui loc de parcare in centru Clujului. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti urmatoarele reguli:
 
1. Locul de parcare este asigurat doar pe perioada antrenamentului, la parasirea locatiei acesta se scaneaza iar posesorul are termen de 15 minute pentru a parasi parcarea fara a achita taxe suplimentare
 
2. Tichetul trebuie prezentat personalului de la receptie pentru validare, lipsa tichetului presupune achitarea unei contravaloare de 100 RON pentru pierderea acestuia
 
3. Daca nu s-a emis un tichet la intrarea in parcare avem rugamintea sa va adresati personalului de la receptie pentru solutionarea problemei!