Bogdan Cozonac

Bogdan Cozonac

Pentru mine meseria de antrenor personal presupune a mă dedica full-time necesităților clienților .

Ma interesează obiectivul clientului pentru ca mai apoi să stabilesc cel mai potrivit program de antrenament și sugestiv un plan alimentar .

Îmi iubesc meseria , la fel și faptul că lucrez cu oamenii . Vreau rezultate , vrei și tu ? Dacă da, te aștept la antrenament .

,,Intreaba-te daca ceea ce faci astazi te duce mai aproape de ceea ce vrei sa fii maine''

Parcare

 Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut. Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat. Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.

 

Bamboo Fitness and Spa asigura parcarea clientilor care ne trec pragul pentru a oferi un confort in plus si a uita de grija unui loc de parcare in centru Clujului. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti urmatoarele reguli:
 
1. Locul de parcare este asigurat doar pe perioada antrenamentului, la parasirea locatiei acesta se scaneaza iar posesorul are termen de 15 minute pentru a parasi parcarea fara a achita taxe suplimentare
 
2. Tichetul trebuie prezentat personalului de la receptie pentru validare, lipsa tichetului presupune achitarea unei contravaloare de 100 RON pentru pierderea acestuia
 
3. Daca nu s-a emis un tichet la intrarea in parcare avem rugamintea sa va adresati personalului de la receptie pentru solutionarea problemei!