Despre noi

Bamboo Fitness and Spa aduce un concept nou, acela de a face din sport o pasiune și nu o obligație. Vrem să înțelegi activitățile pregătite în sala noastră, vrem să îți înțelegi nevoile și corpul. Dispunem de cea mai dinamică, unită și profesională echipă de antrenori din Cluj-Napoca.

Ne mândrim cu aparatură de ultimă generație dispusă pe o suprafața generoasă de 2500 mp, în care îți poți desfășura toate activitățile sportive. De la fitness, cycling, aerobic, două locații pentru crossfit și funcțional training la relaxarea de după din zona SPA ( saună uscată/ umedă și salină)/. Toate acestea le-am gândit pentru ține, pentru a-ți fi satisfăcute toate dorințele antrenamentelor tale.

La noi e cea mai mare și aici ne referim la sală de fitness și nu numai, dispunem de parcare proprie supraetajata chiar în aceeași clădire cu sală de fitness, iar asta nu este tot, clienții au parcare gratuită pe perioadă antrenamentului (3 ore)+ acces gratuit la zona SPA, pentru că ne place să te răsfățăm până la capăt.

Aducem principiile la rang de acțiune și facem din imposibil posibil împreună cu tine.

SPA

SPA

Destindere pentru mușchii solicitați și minte, relaxare desăvârșită, răsfăț al trupului și al spiritului – SPA-ul le întrunește pe toate.

Termenul care desemnează locația în care găsești toate acestea provine din limbă latină: Sanitas Per Aquam – Sapatate prin Apa. Imperiul român, a pus bazele acestui SPA, înființând printre primele centre de întreținere în care se folosea apa în folosul sănătății.

Bamboo Fitness & Spa s-a inspirat din obiceiurile românilor de demult, și a adus pentru tine locul de relaxare de care ai nevoie. Pășește în lumea zen-ului la centrul nostru SPA, și încărca-ți bateriile după o zi de muncă solicitantă. Susține sănătatea minții și a trupului!

Parcare

Parcare

Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut.

Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat.

Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.