Florea Adrian

Florea Adrian

Certificări:

  • Personal Trainer Certification Level I : Move On Fitness Education;
  • Workshop: HIT vs HIIT: High Intensity Training vs High Intensity Interval Training: Move On Fitness Education;
  • Workshop: Functional S.E.T.S.: Small Equipment Training Strong: Move On Fitness Education.

Fiecare persoană, corp și organism sunt unice. De aceea, pentru a reuși ceea ce ți-ai propus, indiferent că vrei să te tonifici, să slăbești sau ai pasiune pentru mișcare, Adi iti este alături zi de zi!

SPA

SPA

Destindere pentru mușchii solicitați și minte, relaxare desăvârșită, răsfăț al trupului și al spiritului – SPA-ul le întrunește pe toate.

Termenul care desemnează locația în care găsești toate acestea provine din limbă latină: Sanitas Per Aquam – Sapatate prin Apa. Imperiul român, a pus bazele acestui SPA, înființând printre primele centre de întreținere în care se folosea apa în folosul sănătății.

Bamboo Fitness & Spa s-a inspirat din obiceiurile românilor de demult, și a adus pentru tine locul de relaxare de care ai nevoie. Pășește în lumea zen-ului la centrul nostru SPA, și încărca-ți bateriile după o zi de muncă solicitantă. Susține sănătatea minții și a trupului!

Parcare

Parcare

Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut.

Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat.

Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.