Radu Abrudan

Radu Abrudan

Certificări:

  • Curs antrenor Fitness – acreditat Fitness Education School;
  • Curs instructor Aerobic – acreditat Fitness Education School;
  • Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei – Universiatatea Babes-Bolyai / Psihologie sportiva / Psihologia sanatatii.

Fitness-ul pentru mine a devenit un stil de viata. Am invatat prin practicarea lui ca orice lucru presupune o munca asidua pentru a fi realizat. De asemenea am avut o continua documentare cu privire la alimentatie, programul de antrenament si de odihna, lucruri esentiale in obtinerea rezultatelor dorite.

SPA

SPA

Destindere pentru mușchii solicitați și minte, relaxare desăvârșită, răsfăț al trupului și al spiritului – SPA-ul le întrunește pe toate.

Termenul care desemnează locația în care găsești toate acestea provine din limbă latină: Sanitas Per Aquam – Sapatate prin Apa. Imperiul român, a pus bazele acestui SPA, înființând printre primele centre de întreținere în care se folosea apa în folosul sănătății.

Bamboo Fitness & Spa s-a inspirat din obiceiurile românilor de demult, și a adus pentru tine locul de relaxare de care ai nevoie. Pășește în lumea zen-ului la centrul nostru SPA, și încărca-ți bateriile după o zi de muncă solicitantă. Susține sănătatea minții și a trupului!

Parcare

Parcare

Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut.

Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat.

Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.