Radu Abrudan

Radu Abrudan

  • Instructor Fitness and Personal Trainer – Fitness Education School
  • Tehnician Nutritionist –  Fitness Education School
  • STC TRX® – Suspension Training Course
  • RTC TRX® – RIP® Training Course
  • Movement Integration Course -THE FOOT at DimiEducation
  • Movement Integration Course -THE HIP at DimiEducation

Fitness-ul pentru mine a devenit un stil de viata. Am invatat prin practicarea lui ca orice lucru presupune o munca asidua pentru a fi realizat. De asemenea am avut o continua documentare cu privire la alimentatie, programul de antrenament si de odihna, lucruri esentiale in obtinerea rezultatelor dorite.

Parcare

 Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut. Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat. Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.

 

Bamboo Fitness and Spa asigura parcarea clientilor care ne trec pragul pentru a oferi un confort in plus si a uita de grija unui loc de parcare in centru Clujului. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti urmatoarele reguli:
 
1. Locul de parcare este asigurat doar pe perioada antrenamentului, la parasirea locatiei acesta se scaneaza iar posesorul are termen de 15 minute pentru a parasi parcarea fara a achita taxe suplimentare
 
2. Tichetul trebuie prezentat personalului de la receptie pentru validare, lipsa tichetului presupune achitarea unei contravaloare de 100 RON pentru pierderea acestuia
 
3. Daca nu s-a emis un tichet la intrarea in parcare avem rugamintea sa va adresati personalului de la receptie pentru solutionarea problemei!