Sergiu Răduț

Sergiu Răduț

CERTIFICĂRI:

  • Instructor Fitness / Personal Trainer, LEVEL I- Fitness Scandinavia;
  • Absolvent al facultății de Educație Fizică și Sport Bábes Bolyai Cluj Napoca;
  • FIGHT-KLUB (BAG-BOX & KHAI-BO).

Nu-ti contest motivele de a veni la sala. Dar nu-i pierde esenta. Hai la sala ca sa ai un organisms puternic si functional iar rezultatele pe care le cauti, indiferent care sunt ele, se vor realiza fara doar si poate Sunt Sergiu si te astept sa iti schimbam impreuna stilul de viata!

SPA

SPA

Destindere pentru mușchii solicitați și minte, relaxare desăvârșită, răsfăț al trupului și al spiritului – SPA-ul le întrunește pe toate.

Termenul care desemnează locația în care găsești toate acestea provine din limbă latină: Sanitas Per Aquam – Sapatate prin Apa. Imperiul român, a pus bazele acestui SPA, înființând printre primele centre de întreținere în care se folosea apa în folosul sănătății.

Bamboo Fitness & Spa s-a inspirat din obiceiurile românilor de demult, și a adus pentru tine locul de relaxare de care ai nevoie. Pășește în lumea zen-ului la centrul nostru SPA, și încărca-ți bateriile după o zi de muncă solicitantă. Susține sănătatea minții și a trupului!

Parcare

Parcare

Cu noi, grijile unui loc de parcare pe timpul antrenamentelor, au dispărut.

Te poți antrena în liniște, știind că la noi ai locul de parcare asigurat.

Sală de fitness Bamboo dispune de parcare proprie, etajata, gratuită pentru clienți pentru un interval de 3 ore, pentru că tu să beneficiezi de tot confortul.